Hamaki – Kefaya Holoul Wasat / حماقي – كفاية حلول وسط

مالوش لازمة العتاب مين فينا حبه أقل واللي احنا وصلنا ليه صدقني وضع ممل كفاية حلول وسط لازم نشوفلنا حل يا تروح يا انا اروح مالناش قسمة ولا لينا نصيب وبنكدب على بعض واسمك قال ليا حبيبي دلوقتي بقيت ولا توحشني لو عني تغيب مالوش لازمة العتاب مين فينا حبه أقل واللي احنا وصلنا ليه صدقني وضع ممل كفاية حلول وسط لازم نشوفلنا حل يا تروح يا انا اروح مالناش قسمة ولا لينا نصيب وبنكدب على بعض واسمك قال ليا حبيبي دلوقتي بقيت ولا توحشني لو عني تغيب كأني عشت عمري كل ده ماليش حبيب من اللي حصلنا باين كده مفيش نصيب ويا قلبي ياللي ظالمك تملي ديماً وباجي عليك لو فاكره لسه يا قلبي انسى وانا اللي يوم هداويك مالوش لازمة العتاب مين فينا حبه أقل واللي احنا وصلنا ليه صدقني وضع ممل كفاية حلول وسط لازم نشوفلنا حل يا تروح يا انا اروح مالناش قسمة ولا لينا نصيب وبنكدب على بعض واسمك قال ليا حبيبي دلوقتي بقيت ولا توحشني لو عني تغيب

Add your comment

Your email address will not be published.